Kristillisdemokraatit vaaliliittoon Kaarinassa Keskustan ja RKP:n kanssa

08.06.2020

Kaarinan Keskusta, Kaarinan Kristillisdemokraatit sekä Svenska folkpartiet i S:t Karins ovat 8. kesäkuuta solmineet vaaliliiton kevään kuntavaaleihin 2021.

Kaarinan valtuustossa on 51 valtuutettua. Nykyisessä valtuustossa Keskustalla on kaksi paikkaa, Kristillisdemokraateilla kolme ja Kaarinan RKP:lla yksi paikkaa.

Keskiryhmä asettaa tavoitteekseen saada useampi lisäpaikka ensi vuoden uudessa valtuustossa.

– Keskusta lähtee hyvillä mielin perinteeksi tulleeseen vaaliliittoon. Koemme, että keskiryhmien yhteistyöllä myös Keskusta saa enemmän asioita ja hankkeita eteenpäin. Hyvä arki, lapset ja luonto ovat keskiössä, kertoo Kaarinan Keskustan puheenjohtaja Marko Heimonen.

– Olen iloinen, että yhteistyömme saa jatkumon koska seuraavat vuodet tulevat olemaan haasteellisia niin, talouden kuin investointien osalta. Ruotsinkielisten kaupunkilaisten määrä jatkaa kasvamistaan miksi on tärkeää, että olemme edustettuna kaupungin päätöksenteossa, toteaa Kaarinan RKP:n puheenjohtaja Åsa Gustafsson.

– Kristillisdemokraattien intohimona on olla niiden ääni, joilla ei ääntä tunnu olevan kunnallisessa päätöksenteossa. Kaikkein haavoittuvimmat ryhmät ja elämäntilanteet tulee ottaa huomioon silloinkin, kun kaupungin talous on vaikeuksissa. Yhteistyömme keskustapuolueen ja RKP:n kanssa on ollut hedelmällistä; näin saamme paremmat mahdollisuudet edistää meille tärkeitä asioita, toteaa Kaarinan Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Jaana Shelby.

Keskiryhmän tavoitteena on taata toimivat peruspalvelut vauvasta vaariin, lisätä elinvoimaa työllisyyden, yrittäjyyden, toimivien liikennejärjestelyjen sekä turvallisen asuinympäristön kautta. Keskiryhmä haluaa olla vaikuttamassa seutukunnan yhteistyöhön, jotta maakuntamme voi pitää huolta kaikista ja rakentaa valoisampaa tulevaisuutta.

WhatsApp_Image_2020-06-08_at_18.47.46.jpeg
19.12.2020Lapsilisää maksettava 18 ikävuoteen saakka
18.11.2020Sairaanhoitaja Terhi Asikainen KD:n kuntavaaliehdokkaaksi
08.11.2020Hyvää isänpäivää!
01.11.2020Kaarinassa lautakuntien päätöksiä ohitetaan
30.09.2020Kaarinan Kristillisdemokraatit nimesi ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat
30.09.2020Jaana Shelby jatkaa puheenjohtajana
08.06.2020Kristillisdemokraatit vaaliliittoon Kaarinassa Keskustan ja RKP:n kanssa