Tapahtumakalenteri

Kaarinan paikallisosaston johtokunnan ja kuntavaaliehdokkaiden yhteispalaveriTorstai  4.2.2021 18:00 - Microsoft Teams - sovellus

KD:n Kaarinan paikallisosaston johtokunnan ja eduskuntavaaliehdokkaiden yhteiskokous pidetään torstaina 04.02.2021 klo 18:00 Microsoft Teams – sovelluksella etänä paikallisosaston puheenjohtaja Jaana Shelbyn kotoa käsin. 

Asialistalla:

  • Ehdokasesittelyt kuntavaaliehdokkailta. Kaikilta kuntavaaliehdokkailta kaivataan lyhyttä ehdokasesittelyä, jonka voi lähettää Jari Tuloselle e-mailiin jari.tulonen@kd.fi tekstimuodossa. Laitamme tietoa kuntavaaliehdokkaista KD:n Kaarinan paikallisosaston facebook-sivuille ja kotisivuille. Muistakaa mainita ehdokasesittelyssänne myös mahdolliset omat kotisivut sekä facebook-, blogi-, instagram- ja twitter-sivut.
  • Valokuvat vaaliesitteitä ja somea varten. Katso valokuvausohje.
Kristillisdemokraattien kuntavaalistarttiLauantai  13.2.2021 13:00 - Lauantai 16:00 - Verkkotapahtuma
Kristillisdemokraattien kuntavaalikampanja polkaistaan käyntiin valtakunnallisella verkkotapahtumalla Facebookissa 13.02.2021 klo 13:00 - 16:00.

KD-kuntavaalit-kokomaamukana-820x312-1.jpg

Tilaisuus on suorana livelähetyksenä nähtävissä KD:n julkisella Kristillisdemokraatit-sivulla www.fb.com/kristillisdemokraatit
Jos video ei ala näkymään, lataa sivu uudelleen.

Tapahtumassa evästävät ja kannustavat KD:n ehdokkaita ja osastoja kampanjaan mm. puolueen puheenjohtaja Sari Essayah, 1. varapuheenjohtaja Peter Östman, puoluesihteeri Asmo Maanselkä ja tiedottaja Merja Eräpolku. KD:n ruotsinkielisen järjestön tervehdyksen pitää Leo Byskata. Iltapäivän aikana kuullaan puheenvuoroja KD:n paikallisilta vastuunkantajilta niin isoista kaupungeista kuin pikkukunnistakin. Saamme käytännön vinkkejä kampanjan hoitamiseen eri näkökulmista. Puheenvuoron käyttävät Kristiina Drotar Espoosta, Satu Melkko Liperistä, Annika Lyytikäinen Kouvolasta, Jouni Koskela Savonlinnasta ja Piia Nurmela Lempäälästä.

Moderaattoreina järjestöpäällikkö Mikko Rekimies ja KD naisten 2.vpj Ruut Nygård.

Puoluetoimistolta Mikko Rekimies on lähettänyt 10.02.2021 KD:n ehdokkaille ja jäsenille (jotka ovat rekisteriimme antaneet sähköpostiosoiteensa) kutsun.

Kuntavaaleista voi lukea tarkemmin: www.kd.fi/osallistu/lahde-kuntavaaliehdokkaaksi/ ja kuntavaalien ehdokashakemuksen voi täyttää: vaalit.kd.fi/2021/hakemus/.

Tapahtuman kotisivut